2015. május 31., vasárnap

Májusi kedvencek



Avengers 2: Age of Ultron 
Azt kell mondjam, elég kúl lett a Bosszúállók második kalandja. Ultron egyszerre vicces és pszichopata, James Spader Tom Hardy óta a második legjobb elváltoztatott hangú gonosz a szuperhősfilmek történetében. Nagyon vártam az ikreket is, és nem kellett csalódnom, különösen Scarlet Witch-et illetően. A többiek hozzák a szokásos formájukat, de persze kicsit fejlődnek is; akit pedig továbbra is megölelgetnék és visszavinnék egy időgépben Peggyhez, az az édes, drága Steve.


Romaine Brooks
Leszbikus, crossdresser festőnő, aki többnyire nőkről - és főleg önmagáról készített - lenyűgöző, kissé kísérteties festményeket. Sokáig tudnám őket nézegetni.


Mad Men 
Véget ért az egyik kedvenc sorozatom, ami éveken át a minőségi szórakozást jelentette a tavasz végére/nyár elejére. Nagyon fog hiányozni Don, Peggy, Joan és a többiek, de csodálatos vége lett, és végig tartotta az első perctől megszokott színvonalat.


Cortana esküvői ruhák
Mivel a hónapban két részletben voltunk egy esküvőn, ezért nem csoda, ha közben nekem is elkezdett ekörül járni az agyam. Habár a tökéletes ruhát még nem sikerült megtalálnom (egyelőre különben sem aktuális), a Cortana kollekciójából azért valószínűleg tudnék választani. Gyönyörűek, légiesek, és valahogy mások, mint a többi.


Jóga
Amikor éppen nem zuhog vagy nem fúj, akkor természetesen lemegyek futni egy kicsit, de közben egy másik mozgásformába is aktívan belevetettem magam: elkezdtem jógázni, méghozzá a Yoga with Adriene névre hallgató YouTube-csatorna videóinak segítségével. Adriene egy nagyon cuki oktató, és akkor sem jön zavarba, ha néha elveszti az egyensúlyát vagy megbotlik a nyelve, és mindig mindent elmagyaráz, szóval kezdőknek tökéletes, haladóknak pedig akár hasznos is lehet.



Allan Amato

És végül, de nem utolsósorban, a Fight Club 2 híre kapcsán rátaláltam erre az egészen kiváló portréra Chuck Palahniukról. Allan Amato honlapján számos hírességről találunk fotókat, de ez nekem különösen bejön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése